Řecký produkt z dokonale zralých řeckých rajčat.
Kód: 14 51 01
Kód: 38 40 02
Rajčatový protlak dvakrát koncentrovaný v plechu - 28-30% refraktometrické sušiny.
Kód: 14 03 02
Kód: 18 06 01
Citrónový krém hustý
Skvělý do salátů, těstovin, na řízky a steaky či na zmrzlinu a ovoce.
Kód: 38 31 01
Kód: 38 03 01
Hustý balsamikový krém s černým rybízem.
Kód: 38 06 01
Kód: 38 04 01
Hustý balsamikový krém s lesním ovocem.
52% BALSAMIKOVÉHO OCTA.
Kód: 38 08 01
Kód: 38 05 01
Originální růžová jemná jedlá sůl pocházející z nejvyššího pohoří světa - Himalájí.
Sůl je ručně těžená a taktéž ručně praná, což zajišťuje tu nejvyšší kvalitu. Není rafinovaná.
Kód: 18 20 12
Rajčatový protlak dvakrát koncentrovaný - 28-30% refraktometrické sušiny.
Kód: 14 03 53
Kód: 22 05 45
Krájená rajčata v rajčatové šťávě.
Kód: 14 04 03
Kód: 22 01 48
Akce
Pravý řecký šafrán Krokos Kozanis prémiové kvality, kategorie I
PDO z vesnice Krokos Kozani
Kód: 71 01 01
Velké bílé fazole ve slaném nálevu. Ideální přílohové fazole či na přípravu fazolového salátu.
Kód: 05 03 02
Kód: 22 15 07
Rajčata sušená na slunci s česnekem a mořskou solí, v oleji.
Skvělá s pomazánkovým máslem, fetou, do těstovin a salátů.
Kód: 42 15 11
Akce
Velké bílé fazole v tomatě, pečené. Rodinné balení.
Kód: 05 02 02
Kód: 22 15 04
Malé řecké cibulky v tomatě - stifados
Kód: 05 09 02
Akce
Kód: 25 07 02 FIX
Řecký produkt z dokonale zralých řeckých rajčat.
Kód: 14 51 01 KT
Kód: 18 51 10
Vločky mořské soli s bazalkou a česnekem
Kód: 18 56 10
Gourmet vločky mořské soli s citrónovou kůrou
Kód: 18 52 10
Rajčata sušená na slunci, s česnekem a mořskou solí, naložená v oleji.
Skvělá s pomazánkovým máslem, fetou, do těstovin a salátů.
Kód: 42 15 31
Rajčatový protlak dvakrát koncentrovaný v plechu - 28-30% refraktometrické sušiny.
Kód: 14 03 02 KT
Akce
Rajčata sušená na slunci s česnekem a mořskou solí, v oleji.
Skvělá s pomazánkovým máslem, fetou, do těstovin a salátů.
Kód: 42 15 11 KT
Kód: 14 04 03 KT
Akce
Rajčata sušená na slunci, s česnekem a mořskou solí, naložená v oleji.
Skvělá s pomazánkovým máslem, fetou, do těstovin a salátů.
Kód: 42 15 31 KT
Rajčatový protlak dvakrát koncentrovaný - 28-30% refraktometrické sušiny.
Kód: 14 03 53 KT
Malé řecké cibulky v tomatě - stifados
Kód: 05 09 02 KT
Produkty, které se běžně využívají při výrobě krabičkové diety.